خبر فوری

 
پاکستان تحت فشارهای شدید کشورهای عربی برای به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی
کد خبر :895072561

15:30 1399/09/21


برچسب ها : اسرائیل, امارات, امارات متحده عربی, پاکستان, پاکستان و اسرائیل, پاکستان و رژیم صهیونیستی, رژیم صهیونیستی, روزنامه نگار, عادی سازی روابط, عربستان سعودی,

پاکستان از طرفی تحت فشار کشورهای عربی به منظور به رسمیت شناختن رژیم صهیونیستی است و از طرفی نیز برخی از مقاله نویس و مجریان خبرگزاری و برنامه های مطرح و معروف پاکستانی با اخذ مبالغ هنگفتی درحال تلاش برای عادی سازی این روابط هستند.


دهلی نو: به گزارش راز نیوز| خبرگزاری هند " eurasiantimes " در گزارشی به نقل از کمیساریای عالی اطلاعاتی سابق هند در رابطه با فشار کشور های حاشیه خلیج فارس بر پاکستان به منظور به رسمیت شناختن اسرائیل و سست شدن روابط عربستان سعودی با پاکستان، نوشت: پاکستان تهدید پنهانی به منظور به رسمیت شناختن اسرائیل از سوی عربستان سعودی و کشورهای حاشیه خلیج فارس برای بازگرداندن شهروندان خود از این کشورها دریافت کرده است.  در ادامه این گزارش آمده است که پیش از این در راستای الطاف عربستان سعودی، کشور امارات متحده عربی اسرائیل را به رسمیت شناخته است و نکته قابل توجه این است که این اعلام توسط کشور امارات مصادف با سالروز آزادی پاکستان مورخ 14 اوت 2020 انجام شده است. طبق گزارش خبرگزاری "سعودی گزیت" عربستان سعودی هم اکنون علمای مذهبی و ائمه خود را به عنوان امام جماعت و موذن در مساجد و عبادتگاه های مذهبی تعیین کرده است. در اصل این به معنی بسته شدن دروازه درآمد و اشتغال 1 میلیون شهروند پاکستانی در عربستان سعودی است. ظاهرا مشکلات پاکستان همچنان ادامه دارند، زیرا پیش از این کشور امارات نیز 3 هزار روادید شغلی پاکستان را لغو کرده و این رواید را برای شهروندان هند اجرایی کرده است.

این گزارش در ادامه متن خود در خصوص اعمال فشار ها علیه پاکستان به منظور به رسمیت شناختن اسرائیل، اظهار داشت: مطلع شده ایم که وزارت های امور اسلامی، شهرداری و دهیاری های عربستان سعودی درحال کار بر طرح تعیین امام جماعت های عربستانی در نمازخانه های ساختمان های بزرگ تجاری هستند. این مراکز به دلیل مرکز رفت و آمد گردشگران اهمیت ویژه ای  برای دولت سعودی دارد. همچنین دستوراتی در رابطه با تعیین تنها امام جماعت ها و علمای مذهبی عربستانی در این مراکز تجاری بزرگ مهم برای سازمان های مرتبط صادر شده است. این اقدامات درحالی صورت می گیرند که پیش از این علما و ائمه جماعت کشور های مختلف با اکثریت تبعه پاکستانی در این مراکز تجاری مهم عربستان سعودی نقش امام جماعت را ایفا می کردند. شکاف میان پاکستان و عربستان سعودی همچنان روند فزاینده خود را ادامه می دهد، به همین دلیل و به منظور کاهش این شکاف، هیئت حاکمه پاکستان، عمران خان نخست وزیر پاکستان را از شرکت در اجلاس رهبران کشورهای اسلامی در مالزی مورخ دسامبر سال 2019 میلادی منع کرده بود. همچنین عدم حمایت ریاض از موضع اسلام آباد در خصوص کشمیر مورخ 6 اوت 2020 برابر 16 مرداد سال جاری باعث بیشتر شدن دوری های دو کشور شد. در ادامه این جریان فزاینده شکاف و دوری میان ریاض و اسلام آباد، محمد بن سلمان ولیعهد عربستان سعودی وام های درحال ارائه به پاکستان و همچنین فراهم کردن نفت نسیه را نیز متوقف کرد. همچنین خواستار بازپرداخت هرچه سریعتر قسط وام ارائه شده به پاکستان تا 8 اوت شد و این تسهیلات را به هند ارائه کرد.

برنامه نهایی اسرائیل نه تنها ارائه کمک های امنیتی به تشکیلات سعودی، بلکه جلب نظر پاکستان برای به رسمیت شناختن خود نیز است. این اقدام اولین گام در این مسیر است و به زودی شاهد اخراج اتباع پاکستانی از سایر بخش های شغلی عربستان سعودی نیز خواهیم بود. هرچند عربستان سعودی هدف از این اقدام را کاهش آمار بی کاری در کشور و فراهم کردن زمینه های شغلی برای اتباع خود اعلام کرده است، اما در حقیقت در صورت به رسمیت شناختن اسرائیل توسط عربستان سعودی، شاهد واکنش های احتمالی از مکه و مدینه خواهیم بود. و نکته ای که در این مورد وجود دارد حضور تعداد زیادی از ائمه پاکستانی در این شهرها است، بنابراین هدف اصلی این جریان مقابله و جلوگیری از هرگونه واکنش های احتمالی در این زمینه است.

ناگفته نماند امام جماعت کعبه از سوی هیئت حاکمه عربستان تعیین می شود و تعداد زیادی از ائمه پاکستانی در مساجد نقاط مختلف حضور دارند. امام جماعت کعبه پیش از این مورخ 6 سپتامبر از عادی سازی روابط عربستان با اسرائیل حمایت کرده است.  گفتنی است براساس این قانون، اولویت با ائمه عربستان سعودی خواهد بود زیرا حقوق آنها برعهده وزارت مذهبی است و در رتبه دوم افرادی که همفکر با سیاست های عربستان سعودی باشند، خواهند بود. این اقدام باعث ایجاد شکاف بیشتر میان روابط دیرینه و عمیق پاکستان و عربستان سعودی خواهد شد. هند می خواهد نیروی خود را جایگزین کارگران، مهندسان نرم افزار یا تکنوکراتهای پاکستانی را که مدتها است در کشور های حاشیه خلیج فارس مستقر هستند، کند. 

جاوید چودری روزنامه نگار ارشد و برجسته پاکستانی در مقاله ای با عنوان "نیویر اگین/ دوباره هرگز" که بر محور گفتگوی او با یکی از روزنامه نگاران و تحلیل گرهای ارشد یهودی آلمانی در بستر فیس بوک صورت گرفته است، این گفتگو را در قالب یک مقاله به منظور عادی سازی روابط با اسرائیل که در ادامه به آن اشاره خواهد شد، نوشته است: من به صورت ناگهانی با این شخص در نوامبر 2020 در ارتباط با بسته شدن ناگهانی روادید امارات برای پاکستان ارتباط گرفتم و خواستم تا دلیل این کار را بفهمم، وی قبول کرد که این نخستین شوک از سوی اسرائیل برای پاکستان است و شوک های بعدی از سوی دیگر کشور های اسلامی به پاکستان خواهد رسید، به همین ترتیب پاکستان تنها خواهد ماند.

جاوید چودری در ادامه این مقاله خود که براساس برنامه ای از پیش طرح شده برای عادی سازی روابط با رژیم صهیونیستی است، نوشت: روزنامه نگار یهودی آلمانی اظهار داشت ما که مشکلی با مسلمانان نداریم، تنها مشکل ما با رهبران برجسته عربی است. ما که نه با شما مشکلی داریم و نه جنگی میان ما و پاکستان رخ داده است، پس چرا با ما مشکل دارید؟ جنگ ما با دیکتاتورهای عربی است، نه مسلمانان؛ این دیکتاتورهای عربی هستند که به ما اجازه نشستن با فلسطینی ها را نمی دهند. حاکمان عرب نیروی محرکه تمام حملات به ما یا تمام جنگهایی که می کردیم، هستند.

این شخصیت یهودی در ادامه، گفت: ما تصمیم گرفته ایم تا به تاریخ اجازه ندهیم مجددا تکرار شود، اگر باورتان نمی شود شما از سال 1948 میلادی تاکنون را مشاهده کنید، خواهید دریافت که اسرائیل تمامی خار های در مسیرش را از جای کنده و مسیر خود را هموار کرده است. ما در تاریخ 5 هزار ساله خود همواره مورد ظلم و ستم قرار گرفته ایم که دیگر نمی خواهیم به ما ظلمی شود. خواه این خار جمال عبدالناصر باشد، انور السادات باشد، شاه حسین، شاه فیصل، ذوالفقار علی بوتو (رهبر حزب مردمی پاکستان PPP)، ژنرال ضیاء الحق (فرمانده اسبق ارتش پاکستان)، صدام حیسن یا سرهنگ قذافی؛ شما به کشور های امروزی عراق، لیبی و سوریه نگاه کنید و شما پاکستان و ایران در آینده را نیز خواهید دید؛ ما مجددا به کسی اجازه نخواهیم داد تا ما را نابود کند. آیا شما بر این باور هستید که بوش رئیس جمهور (اسبق آمریکا) به عراق حمله کرد؟ نه، موضوع سلاح های شیمیایی را نیز ما مطرح کرده بودیم، پشت بهار عربی نیز ما بودیم، به مخالفان سرگرد قذافی نیز این ما بودیم که سلاح و کمک های مالی ارائه کردیم و خلبان های هند را نیز هم اکنون ما آموزش می دهیم، این ما هستیم که جنگنده های رافائل را از فرانسه به هند می دهیم، و ما نیز به هند تکنولوژی ماهواره را خواهیم داد. شما به زودی شاهد نماز خواندن دولتمردان امارات در مسجد الاقصی خواهید بود.

تحلیل گر یهودی در ادامه این گفتگو افزود: همچنین ما را در حال دویدن در تبوک، خیبر، مدینه صالح و بغداد، موصل و طرابلس مشاهده خواهید کرد و اعراب از مجاهدین فلسطینی پشیبانی نخواهند کرد، آنها رهبران فلسطینی را با نظارت خود بر سر میز با ما خواهند نشاند و آنها توافق نامه های مشترک ما را تضمین می کنند و مشکل به پایان می رسد. سپس تنها ایران و پاکستان باقی خواهند ماند، ما در این رابطه نیز برنامه ریزی هایی انجام داده ایم، "گدازه داخل ایران در حال جوشیدن است، این گدازه هر لحظه فوران خواهد کرد به زودی و تنها طی یک الی دو سال آینده، سپس شما (پاکستان) تنها می مانید."

جاوید حفیظ در ادامه اظهار داشت که من به او گفتم که پاکستان شما را به رسمیت نخواهد شناخت که او خندید و گفت: یعنی چی به رسمیت نمی شناسید؟ شما ها به رسمیت شناخته اید، تنها شما جرات اعتراف آن را ندارید، شما می خواهید این اعلام توسط اسرائیل انجام شود و مرزهایش را برای پاکستان باز کند، اعلام کند که پاکستان ما را قبول کند یا نه، اما ما پاکستان را به رسمیت می شناسیم. اسرائیل برای این آماده است اما به دنبال تضمین است، دنبال تضمینی که شما پس از اعلام ما از آن سر باز نمی زنید. تنها دو کشور در جهان می توانند در این را بطه به ما تضمین دهند که متاسفانه آنها هم اکنون نمی توانند به رهبری شما اعتماد کنند. روزی که این دو تایید کنند اسرائیل دست خود را دراز خواهد کرد  و پاکستان آن را خواهد فشرد. 

دکتر صابر ابو مریم دبیرکل بنیاد فلسطین پاکستان در مقاله ای در واکنش به مقاله فوق جاوید چودری نوشت: من امروز 8 دسامبر 2020 برابر 18 آذر این مقاله را مطالعه کردم که برای من تعجب آور نبود، زیرا یکی از توطئه های فراوان علیه پاکستان، گره زدن پاکستان به اسرائیل است، که این را از مقاله فوق دریافتم. طی چند ماه گذشته، سفارت آمریکا به دستور جارد کوشنر داماد دونالد ترامپ و بزرگترین حامی صهیونیست ها، با روزنامه نگاران، مجریان تلویزیون و روزنامه های مهم در پاکستان و برخی دیگر از کشورهای جنوب آسیا کار کرده است. به مقاله نویس های معتبر و برجسته یک مزد منظمی پرداخت شده است و اگر بخواهیم محتاطانه بگوییم، این مبلغ 500 میلیون بیان شده است که این به شخصیت های فوق الذکر تنها برای این داده شده است تا آنها در برنامه ها، روزنامه های خود یک نقطه عطف در کشور های خود برای عادی سازی روابط با رژیم خونخوار و قاتلی چون اسرائیل تقلبی ایجاد کنند و عملکردی چون آب بر آتش در زمینه عادی سازی روابط را ایفا کنند .

دکتر صابر ابو مریم در ادامه مقاله خود با انتقاد تند از جاوید چودری اظهار داشت که وی در این مقاله خود با مهارت خاصی ضمن تلاش برای ایجاد نقطه عطفی میان کشور پاکستان و اسرائیل جعلی، حقایق را به صورت وارونه نشان داده و سعی کرده است تا ملت شجاع و دلیر پاکستان را به عنوان ملتی بزدل نشان دهد. حقیقت این است که اگر تاریخ پنجاه ساله اسرائیل را مطالعه کنیم، خواهیم دریافت که همواره درحال شکست خوردن است که یکی از مقامات ارشد موساد طی گفتگوی خود در برنامه تلویزیونی سال 2018 میلادی به این مسئله اعتراف کرده است. اما از تلاش های جاوید چودری این برمی آید که گویی اسرائیل تنها خدای این دنیا است و شاید پاکستان بدون جلب رضایت او نمی تواند پیشرفت کند، (خاک بر دهنم). جای تاسف دارد که یک روزنامه نگار و مجری مشهور و مطرح پاکستانی سعی در ایجاد ناامیدی در ملت پاکستان را دارد. در این مقاله سوالی مطرح شده است که آیا ما مشکلی داریم، یعنی آیا ما با اسرائیل مشکلی داریم؟! آقای جاوید چودری پاسخ شما این است که هیچ یک از مسلمانان کشور های اسلامی به همراه پاکستان مشکلی با اسرائیل ندارند، اما تنها ما خواستار این هستیم فلسطینی که سرزمین و وطن فلسطینیان است، به آنها بازگردانده شود، اینگونه نیست که فلسطین برای صهیونیست هایی باشد که پس از انتقال به اینجا، اشغال کرده اند. اگر در مورد هر قانونی در دنیا صحبت کنیم، این ثابت می شود که اسرائیل یک کشور نامشروع در فلسطین است. اگر وجود اسرائیل بسیار مهم بود، چرا در فلسطین؟ فلسطین قبلا به اعراب فلسطینی اعم از مسلمانان، مسیحی و یهودی که محلی بودند و صهیونیسم نبودند، تعلق داشت. بنابراین مشکل این است که فلسطین برای فلسطینیان است و اسرائیل یک کشور جعلی است که باید به خانه اش بازگردد.

دبیرکل بنیاد فلسطین در ادامه انتقادات تند خود از جاوید چودری اظهار داشت که او در مقاله خود نوشته است که مبارزه اسرائیل تنها با اعراب است نه مسلمانان، این یک سخن مسخره ای است، آیا اسرائیلی که هم اکنون فلسطین را اشغال کرده است آیا به این دلیل است چون آنها عرب هستند؟ اشغال فلسطین از اواخر صده 19 آغاز شده و تکمیل آن پس از اعلامیه فوری 1917، در سال 1948 انجام شد. اگر بالفرض قبول کنیم که هدف اصلی اسرائیل از اشغال فلسطین به این دلیل بود چون فلسطین یک کشور عربی است، پس چرا لبنان را اشغال کرد و پس از شکست در سال 2000 مجبور به خروج شد، چرا در حال انجام عملیات های تروریستی در سوریه است؟ چرا اسرائیل به عراق حمله کرده بود؟ مصر که با اسرائیل دوست است آیا مشکلات آن به پایان رسیده؟ آیا مصر درحال پیشرفت است؟ هرگز این چنین نیست و نمی توان این دلیل را برمبنای سیاست پذیرفت. 

 

 

ارسال نظر

 
1