با تلاش های رئیس کمیسیون افراد ربوده شده 3519 پرونده از 5349 پرونده افراد ربوده شده تا تاریخ 31 اوت 2018 پس از بررسی خاتمه یافت .
به گزارش راز نيوز به نقل از خبرگزاری اردو پوئینت، به کمیسیون افراد ربوده شده تا تاریخ 31 ژوئیه 2018 درکل 5290 پرونده ارائه شده است. در ماه اوت 2018 پس از دریافت 59 پرونده دیگر متعلق به افراد ربوده شده، تعداد این پرونده ها به 5349 افزایش یافت. با تلاش های رئیس کمیسیون افراد ربوده شده جاوید اقبال، از 5349 پرونده دریافت شده، 3519 پرونده پس از بررسی خاتمه یافتند.
این نکته نیز قابل ذکر است که این کمیسیون در ماه اوت 2018، تعداد 57 پرونده را خاتمه داد اما همچنان 1830 پرونده ماه اوت 2018 باقی مانده اند. کمیسیون در ماه اوت به طور کل 485 پرونده را بررسی کرد که از این پرونده ها، 240 پرونده در اسلام آباد، 180 در کراچی و 180 پرونده را نیز در لاهور بررسی کرده است. زحمات و تلاش های جاوید اقبال به عنوان رئیس کمیسیون افراد ربوده شده، برای بررسی و بازیابی افراد ربوده شده مورد تحسین قرار گرفته است. با تلاش های وی 3519 پرونده تا 21 اوت 2018 خاتمه یافته و افراد ربوده شده با تضمین وی با امنیت کامل به خانه های خود بازگردانده خواهند شد.
جاوید اقبال به عنوان رئیس این کمیسیون، برای انجام وظایف خود، تمام هفته را بدون مرخصی یا تعطیلی تلاش کرده است. وی علاوه بر رسیدگی به شکایات خانواده های افراد ربوده شده، سعی و تلاش میکند تا هرچه زودتر افراد ربوده شده به آغوش گرم خانواده های خود بازگردند. علاوه بر آن تلاش و کوشش های وی از جانب خانواده ی افراد ربود شده اعلام گردیده است.
به دلیل عملکرد خوب این کمیسیون و اعضای آن در بررسی و بازیابی افراد ربوده شده، دادگاه عالی پاکستان 300 پرونده دیگر را نیز برای رسیدگی، به این کمیسیون ارائه کرده است. رمز این موفقیت جاوید اقبال در حل و بررسی پرونده افراد ربوده شده چیزی جز انسانیت، خلوص نیت، عزم و اراده نیست.
جاوید اقبال به عنوان رئیس کمیسیون افراد ربوده شده، برای بررسی پرونده ها و یا بازیابی افراد ربوده شده، نه تنها از وسایل دولتی استفاده نمیکند بلکه حقوقی نیز از کسی وصول نمیکند.
وی به عنوان رئیس کمیته تحقیقات ایبت آباد توانست شش میلیون و صد هزار روپیه را به حکومت بازگرداند علاوه بر آن ، وی برای تحقیقات در حوادث ملی سطح کشور هیچ مبلغی را دریافت نکرده است .
جاوید اقبال به عنوان رئیس اداره پاسخگویی ملی توانست این سازمان را به یک اداره قابل اعتماد و فعال تبدیل نماید.
وی با تشکیل یک دستورالعمل جامع برای مبارزه با فساد، طی 9 ماه اقدامات بسیار مناسبی در این زمینه به انجام رسانده است .
سازمان بازرسی ملی،مصمم برای سرعت بخشیدن به فعالیت های مبارزه با فساد می باشد.