اسلام آباد: به گزارش راز نیوز | فیصل صدیقی وکیل والدین دانیل پرل روزنامه نگار مقتول آمریکایی نامه كتبی را به دادگاه عالی پاكستان ارسال كرده است. متهم این پرونده مهم ادعا کرده است که تحت عنوان "فشار آمریکا" به عنوان "قربانی" دستگیر شده است درحالیکه طراح اصلی این ترور یک تروریست حرفه ای از کراچی به اسم عطاء الرحمن است.
دانیل پرل رئیس بخش آسیای جنوبی روزنامه وال استریت، در سال 2002 درحالی که درحال تحقیق در مورد ارتباط بین سرویس اطلاعاتی پاکستان (ISI) و القاعده بود پس از ربوده شدن به قتل رسید.
احمد عمر سعید شیخ رهبر القاعده متولد انگلیس و سه نفر از همکاران وی در پرونده ربایش و قتل روزنامه نگار آمریکایی محکوم شدند. سعید شیخ در ماه آوریل توسط دادگاه عالی سند تبرئه شد و پرونده علیه تبرئه شدن وی در دادگاه عالی پاکستان درحال رسیدگی شدن است.
بر اساس گزارشی که روز یکشنبه در روزنامه اکسپرس تریبون منتشر شد، فیصل صدیقی نامه کتبی را به دیوان عالی کشور ارسال کرده است که در آن احمد عمر سعید شیخ ادعا می کند مقصر واقعی عطی الرحمان یک تروریست از کراچی است. این نامه در جلسه دادرسی تجدیدنظر علیه تبرئه چهار متهم پرونده قتل پرل ارائه شد.
دادرسی ویژه سه قاضی به ریاست قاضی ارشد مشیر عالم برگزار شد که در آن به درخواست های دولت سند و والدین پرل، روت و جودی پرل، علیه تصمیم دادگاه عالی سند رسیدگی شد. گفتنی است دادگاه عالی جلسه بعدی خود را در تاریخ 4 ژانویه برگزار می کند.
شیخ در نامه خود افزود که از سال 2002 به دلیل مجازات اعدام در زندان است، زیرا به جرم آدم ربایی و قتل پرل محکوم شده بود. با این حال، در پرونده های عمومی روشن است كه وی دانیل را ربوده اما به قتل نرسانده است، همانطور كه دولت آمریكا و پرویز مشرف رئیس جمهور پیشین پاكستان،در كتاب خود به این امر اعتراف كرده اند.
شیخ گفت که نقش وی در این پرونده نسبتاً جزئی بوده و مجازات اعدام برای جرم او مناسب نبوده و افزود که او مدتها در زندان بوده است. بر اساس این نامه، فشارهای ایالات متحده بر دولت پاکستان در آن زمان (در سال 2002) به قدری زیاد بود که شیخ را به عنوان "قربانی" برای کاهش فشار های ایالت متحده مورد استفاده قرار دادند. بنابراین، آدم ربایی و قتل دانیل پرل علیه من ساخته شد و من محکوم شدم.
وی اظهار داشت: بعد ها هنگامی كه مقصر واقعی پرونده دانیل پرل یعنی عطاء الرحمن با نام مستعار نعیم بخاری دستگیر شد، وی مجرم شناخته نشد، زیرا انجام این کار دروازه های دروغ و شواهد جعلی علیه من که توسط دولت مشرف صورت گرفته بود را باز می کرد.
در این نامه بیان شده است که علیرغم پرداخت یک میلیون روپیه به عطاء الرحمن به دلیل دست داشتن در این جنایت، وی در دادگاه حاضر نشد و به مدت پنج سال در زندان مخفی رنجرز و سپس به مدت دو سال در زندانی در شهر سکهر از وی نگهداری شده است و عطا الرحمن فقط به جرم مواد مخدر زندانی شده است.
شیخ ادعا کرد که گفته می شود عطا الرحمن ویران کننده ترین حملات تاکنون در کراچی را انجام داده است، از جمله منفجر کردن مقر رنجرز در منطقه ناظم آباد کراچی جایی که او مخفی نگه داشته شد.
در این نامه همچنین ادعا می شود که اگر در این زمان عطا الرحمن به دار آویخته شود، شواهد اثبات کننده حقیقت پرونده پرل برای همیشه نابود خواهد شد.
بنابراین، شیخ به دادگاه مراجعه کرد تا اطمینان حاصل کند که عطا الرحمن تا زمان تصمیم گیری در مورد پرونده پرل به دار آویخته نشود.
شیخ گفت: از دادگاه درخواست میکنم که این جلسه را به صورت روزانه و بدون تأخیر بیشتر ترتیب دهد و هم من و عطا الرحمن را در سالن دادگاه حاضر کند تا بتوانم از اتهامات ساختگی تبرئه شوم.