خبر فوری

 
تقویت روابط تجاری ایران و پاکستان با تمرکز بر تجارت پایاپای و همکاری اقتصادی
کد خبر :917324541

14:23 1403/10/03


برچسب ها : اتاق بازرگانی و صنایع لاهور, اسلام آباد, پاکستان و ایران, تجارت, تهران, روابط تجاری, روابط دو جانبه, سرکنسول ایران در لاهور,

سرکنسول ایران و رئیس اتاق بازرگانی لاهور بر گسترش تجارت دوجانبه از طریق تجارت پایاپای، بهبود سیستم‌های مالی و همکاری برای مقابله با قاچاق تأکید کردند.


لاهور: به گزارش راز نیوز| علی اصغر یکدل سرپرست کنسولگری ایران در پنجاب در جریان بازدید از اتاق بازرگانی و صنعت لاهور LCCI، نسبت به تقویت مناسبات تجاری میان دو کشور در آینده نزدیک ابراز امیدواری کرد.

در این بین ابوذر شاد رئیس اتاق از سرپرست کنسولگری ایران استقبال کرد و دیگر اعضای اتاق شامل احسن شهید، سلمان علی، منظور حسین جعفری و آصف ملک نیز  در این نشست حضور داشتند.

اصغر یکدل با بیان اینکه کنسولگری روابط بسیار خوبی با اتاق لاهور داشته و این همکاری ادامه خواهد یافت، افزود: ما همیشه از جامعه تجاری به ویژه در تسهیل صدور روادید حمایت کرده ایم.

وی افزود: تقویت روابط با پنجاب و لاهور در اولویت است و ما متعهد هستیم که در این زمینه نقش فعالی ایفا کنیم.

سرپرست کنسولگری ایران با دعوت از رهبری اتاق برای شرکت در جشن روز ملی ایران مورخه 11 فوریه (23 بهمن)، خاطر نشان کرد که دولت ایران در حال کار روی راه حل هایی برای تراکنش های مالی و سایر مسائل بانکی و تجاری می باشد.

ابوذر شاد رئیس LCCI گفت که ایران یک همسایه برادر است و ما عمیقاً برای روابط تجاری و دیپلماتیک قوی ، ارزش قائل هستیم و هدف ما تبدیل این روابط به مشارکت های تجاری و اقتصادی قوی است.

وی با قدردانی از حمایت مستمر کنسولگری ایران، گفت: کنسولگری همواره ارتباط نزدیک خود با LCCI را حفظ کرده است، به ویژه در پذیرش توصیه های ما برای صدور ویزا.

رئیس اتاق بازرگانی لاهور طی صحبت پیرامون ظرفیت های افزایش تجارت با ایران، تهران را شریک مهم تجاری توصیف کرد و افزود: صدور SRO 642 توسط دولت پاکستان در 1 ژوئن 2023 چارچوبی را برای آغاز تجارت مبادله ای B2B فراهم کرده است و اکنون مسئولیت مشترک دولت ها، اتاق های بازرگانی و بخش های بازرگانی است که این فرصت را به حداکثر برسانند.

او پیشنهاد کرد که ایران می‌تواند محصولاتی مانند برنج، گوشت، منسوجات، میوه‌ها، سبزیجات و داروها را از پاکستان وارد کند و پاکستان می‌تواند از فرآورده‌های نفتی و مواد خام صنعتی ایران بهره‌مند شود. علاوه بر این، نمایشگاه های تک کشوری و مبادلات هیئت های تجاری برای درک بهتر بازارهای یکدیگر و استفاده موثر از ترتیبات تجارت مبادله ای ضروری هستند.

وی گفت که LCCI به شدت با قاچاق مخالف است زیرا این امر بر اقتصاد تأثیر منفی می گذارد.

ابوذر شاد همچنین خواستار بهبود سیستم‌های مالی برای تسهیل تجارت یکپارچه شد و پیشنهاد کرد که ایران باید یک مؤسسه مالی در پاکستان ایجاد کند و پاکستان نیز باید متقابلاً با راه‌اندازی یک مؤسسه در ایران اقدام کند. این امکان معاملات تجاری مستند و کارآمد را فراهم می کند.

ارسال نظر

 
1