خبر فوری

 
 
درخواست پاکستان از آمریکا برای مهار لفاظی‌های هند
کد خبر :278872836

10:33 1404/02/12


برچسب ها : اسلام آباد, پاکستان و آمریکا, پاکستان و هند, تنش, جامو و کشمیر, دهلی نو, مارکو روبیو, محمد شهباز شریف, نخست وزیر پاکستان, واشنگتن, وزیر امور خارجه آمریکا, کشمیر هند,

نخست‌وزیر پاکستان در تماس تلفنی با وزیر امور خارجه ایالات متحده، با اشاره به فضاسازی تنش‌آمیز هند پس از حادثه پهلگام، خواستار اعمال فشار واشنگتن بر دهلی‌نو برای پرهیز از اظهارات تحریک‌آمیز و پایبندی به مسئولیت‌های منطقه‌ای شد.


اسلام آباد: به گزارش راز نیوز| «شهباز شریف» نخست‌وزیر پاکستان در گفت‌وگوی تلفنی با «مارکو روبیو» وزیر امور خارجه آمریکا، ضمن تشریح تنش‌های اخیر در جنوب آسیا، مواضع اسلام‌آباد را در قبال حادثه پهلگام تبیین کرد.

وی با رد قاطع هرگونه ارتباط پاکستان با این حادثه، بار دیگر خواستار انجام تحقیقات شفاف، معتبر و بی‌طرفانه برای روشن شدن ابعاد آن شد و از دولت آمریکا خواست تا هند را به خویشتنداری و پرهیز از لفاظی‌های تحریک‌آمیز وادارد.

شهباز شریف با بیان اینکه پاکستان با هرگونه شکل از تروریسم مخالف است، به نقش پیشرو کشورش در مبارزه جهانی با تروریسم اشاره کرد و افزود که این کشور بیش از 90 هزار قربانی داده و متحمل خسارات اقتصادی بیش از 152 میلیارد دلار شده است.

وی اقدامات تحریک‌آمیز هند را نگران‌کننده توصیف و تاکید کرد که هدف دهلی‌نو از این فضاسازی، منحرف کردن توجهات از اقدامات پاکستان در مقابله با گروه‌های افراطی مستقر در افغانستان از جمله داعش، تحریک طالبان پاکستان (TTP) و جبهه‌هایی نظیر «ارتش آزادی‌بخش بلوچستان» است.

نخست‌وزیر پاکستان با انتقاد از «سلاح‌سازی آب» توسط هند، آن را اقدامی خطرناک علیه حق آبی 240 میلیون پاکستانی دانست و تصریح کرد که هیچ‌یک از طرف‌ها در معاهده سند نباید به‌طور یکجانبه از تعهدات خود عقب‌نشینی کند.

وی بر لزوم حل مسالمت‌آمیز مسئله جامو و کشمیر بر اساس قطعنامه‌های شورای امنیت تاکید و آن را تنها راه تحقق صلح پایدار در جنوب آسیا دانست.

شهباز شریف همچنین روابط هفتادساله اسلام‌آباد و واشنگتن را ستود و خواستار گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌هایی همچون مبارزه با تروریسم، سرمایه‌گذاری و به‌ویژه اکتشاف منابع معدنی شد.

وی در پایان با اشاره به اصلاحات اقتصادی دولتش طی یک سال گذشته، از روند بهبود شاخص‌های اقتصادی در پاکستان خبر داد و آمادگی کشورش را برای همکاری با دولت ایالات متحده در زمینه‌های مورد علاقه مشترک اعلام کرد.

وزیر امور خارجه آمریکا نیز در این تماس، ضمن قدردانی از توضیحات نخست‌وزیر پاکستان، بر ادامه همکاری مشترک برای تقویت صلح و ثبات در منطقه تاکید کرد.

ارسال نظر

 
1