خبر فوری

 
 
پاکستان میزبان کارگاه مقدماتی همایش دریایی اقیانوس هند
کد خبر :1582020538

18:10 1404/02/03


برچسب ها : ارتش پاکستان, امنیت دریایی, بندر کراچی, پاکستان, معاون فرمانده نیروی دریایی پاکستان, نیروی دریایی ارتش پاکستان, کراچی,

نیروی دریایی پاکستان کارگاه مقدماتی همایش نیروی دریایی اقیانوس هند (IONS) را با حضور نمایندگان 23 کشور در کراچی برگزار کرد.


کراچی: به گزارش راز نیوز| نیروی دریایی پاکستان کارگاه مقدماتی همایش نیروی دریایی اقیانوس هند (IONS IPW) را در کراچی برگزار کرد. در این کارگاه، 42 نماینده خارجی از 23 کشور عضو این ابتکار منطقه‌ای، از جمله استرالیا، بنگلادش، چین، روسیه، عربستان سعودی و بریتانیا حضور داشتند.

علاوه بر آن، نمایندگان شش کشور دیگر از جمله هند و امارات متحده عربی نیز از طریق ارتباط ویدیویی در این نشست شرکت کردند.

این کارگاه به‌عنوان رویداد مقدماتی کلیدی برای نشست آتی رؤسای نیروی دریایی کشورهای عضو IONS (Conclave of Chiefs) برگزار شد و بستری مهم برای تبادل نظر و بررسی چالش‌ها و ابتکارات مشترک در حوزه امنیت دریایی منطقه فراهم کرد.

دیاسالار راجا رب نواز معاون فرمانده نیروی دریایی پاکستان، میهمان ویژه این مراسم بود.

وی در سخنرانی خود ضمن خوشامدگویی به تمامی نمایندگان کشورهای شرکت‌کننده، بر تعهد نیروی دریایی پاکستان به تقویت امنیت دریایی از طریق گفت‌وگو، همکاری و تفاهم متقابل تأکید کرد.

او ابراز امیدواری کرد که این کارگاه با همکاری و حمایت همه هیئت‌ها، اهداف و دستاوردهای مورد نظر را در راستای منافع منطقه محقق سازد.

در جریان این نشست، سخنرانان مختلف دیدگاه‌ها و تحلیل‌های خود را در خصوص مسائل کلیدی مرتبط با امنیت دریایی منطقه ارائه دادند. آنان ضمن اشاره به چالش‌های نوظهور در این حوزه، بر ضرورت رویکرد جمعی و هماهنگ برای مقابله با این تهدیدات تأکید کردند.

همچنین در این نشست، نقش‌ها و ابتکارات نیروی دریایی پاکستان در زمینه ترویج صلح و ثبات در منطقه اقیانوس هند برای حاضران تشریح شد.

ساختار IONS به‌گونه‌ای طراحی شده است که از طریق پلتفرم‌هایی مانند کارگاه مقدماتی IONS (IPW)، نشست رؤسای نیروهای دریایی (COC) و گروه‌های کاری IONS (IWGs)، تبادل نظر، اطلاعات و همکاری در مواجهه با چالش‌های مشترک دریایی را تسهیل کند.

کارگاه مقدماتی IONS یا IPW، یک رکن کلیدی این فرآیند به‌شمار می‌آید که به صورت دوسالانه و در فاصله بین نشست‌های COC توسط یکی از کشورهای عضو میزبانی می‌شود. این کارگاه نقش حیاتی در زمینه‌سازی برای نشست آینده رؤسا دارد و فرصتی را فراهم می‌سازد تا درباره موضوعات سمپوزیوم بعدی، پیش‌نویس دستور کار، بررسی نتایج فعالیت‌های گذشته و بازبینی مصوبات گروه‌های کاری تبادل نظر صورت گیرد.

ارسال نظر

 
1