خبر فوری

 
 
یک کشته و سه زخمی در حمله‌ مسلحانه به اعضای کمیته‌ صلح در خیبر پختون خوا
کد خبر :1555317564

09:39 1404/02/11


برچسب ها : اعضای کمیته صلح, ایالت خیبر پختون خوا, پلیس خیبر پختون خوا, تحریک طالبان پاکستان, حمله تروریستی, حمله مسلحانه, لکی مروت, کمیته صلح,

در حمله مسلحانه به اعضای کمیته صلح در شهرستان لکی مروت ایالت خیبر پختون خوا پاکستان یک نفر کشته شده و 3 تن دیگر نیز زخمی شدند.


خیبر پختون خوا: به گزارش راز نیوز| در حمله مسلحانه به اعضای کمیته صلح در شهرستان لکی مروت ایالت خیبر پختون خوا پاکستان یک نفر کشته شده و 3 تن دیگر نیز زخمی شدند.

به گفته پلیس، شب گذشته تعداد 15 الی 20 مهاجم تروریست، طی عملیاتی با یورش به روستای «بیگو خیل» واقع در شهرستان لکی مروت، اعضای کمیته صلح محلی را هدف حمله قرار دادند که در نتیجه آن یک نفر کشته و سه نفر زخمی شده‌اند.

جواد اسحاق افسر پلیس شهرستان لکی مروت با تأیید این حادثه گفت: مهاجمان در این حمله از سلاح‌ های سنگین استفاده کردند، اما با واکنش متقابل مردم محلی، ناچار به فرار شدند. گفته می‌شود یکی از مهاجمان از اهالی همان روستا بوده است.

یونس خان، رئیس کمیته صلح بیگو خیل در این باره اظهار داشت که پیش‌تر احتمال وقوع چنین حمله‌ای را داده بودند و برای آن آمادگی داشتند. او افزود: درگیری با مهاجمان مسلح حدود دو ساعت به طول انجامید. وی همچنین اشاره کرد که مهاجمان مجهز به راکت ‌انداز و دستگاه‌ های حرارتی بودند، در حالی که اعضای کمیته صلح تنها سلاح ‌های سبک مانند کلاشینکف در اختیار داشتند. با وجود طولانی بودن درگیری، نیروهای پلیس یا امنیتی به محل نرسیدند.

لازم به ذکر است این رویداد یک روز پس از وقوع انفجار در دفتر کمیته صلح در منطقه وانا، مرکز شهرستان وزیرستان جنوبی، رخ داد؛ انفجاری که 10 کشته و شماری زخمی برجای گذاشت. هیچ گروهی تاکنون مسئولیت این حمله را برعهده نگرفته است.

در آن حمله، فرمانده سیف الرحمان که ابتدا زخمی شده بود، بعداً جان باخت. همچنین فرمانده بخش نیز در میان زخمی ‌ها بود. هر دو فرمانده پیش‌تر با گروه نذیر که از متحدان سابق تحریک طالبان پاکستان بود، ارتباط داشتند.

گزارش‌ها حاکی از آن است که اوضاع در وزیرستان جنوبی و دیگر مناطق جنوبی خیبر پختون خوا ناآرام است. از این مناطق مواردی همچون قتل‌های هدفمند، آدم‌ربایی و حمله به مراکز پلیس گزارش شده است.

همچنین مواردی از ربودن کارکنان دولتی توسط عناصر تروریستی در این مناطق به ثبت رسیده است که بیشتر آن‌ها همچنان در اسارت به سر می‌برند؛ از جمله هفت کارمند پروژه "قبول خیل" کمیسیون انرژی اتمی که با گذشت سه ماه هنوز آزاد نشده‌اند.

ارسال نظر

 
1