
ابوظبی: به گزارش راز نیوز| بلال اظهر کیانی وزیر مشاور دولت پاکستان در امور دارایی و راهآهن، در رأس یک هیأت عالیرتبه دولتی به دعوت رسمی دولت امارات متحده عربی در چارچوب «برنامه تبادل تجارب» (EEP) وارد امارات شد.
این سفر بخشی از دستور کار وسیع اصلاحات دولت پاکستان و در راستای ارتقای خدمات عمومی، حاکمیت نوین و بهبود کارآمدی بخش دولتی انجام میشود.

در این دیدار رسمی، معاون وزیر وزارت امور کابینه امارات، که مسئول هماهنگی این برنامه است، از هیأت پاکستانی به گرمی استقبال کرد. وی با تأکید بر ظرفیتهای گسترده پاکستان در حوزههای مختلف، حمایت کامل دولت امارات را برای همراهی در مسیر اصلاحات و توسعه پاکستان اعلام کرد و افزود: همکاری مشترک میان دو کشور نتایج ملموس و مثبتی به همراه خواهد داشت.
بلال اظهر کیانی در این دیدار از حمایت ویژه دولت امارات قدردانی کرد که فضای تبادل اطلاعات در حوزههایی همچون حکمرانی دیجیتال و نوسازی نظام مالیاتی را فراهم کرده است.
وی تصریح کرد که این سفر فرصتی ارزشمند برای بهرهگیری از مدلهای حکمرانی، نوآوری و خدمترسانی عمومی شناختهشده جهانی امارات فراهم میکند.
وزیر مشاور دولت پاکستان در ادامه با بازخوانی اولویتهای اصلاحاتی نخستوزیر محمد شهباز شریف، بر اهمیت دیجیتالیسازی، توسعه تجارت الکترونیک و تثبیت اقتصادی کشور تأکید کرد. در جریان این سفر، هیأت پاکستانی نشستهای ویژهای با مقامات عالیرتبه اماراتی برگزار کرد.
در این نشستها، مریم الحمادی وزیر دولت و دبیرکل کابینه امارات، به ارائه گزارشی از سیاستگذاریهای دولتی و روند قانونگذاری پرداخت. همچنین حنان اهلی مدیر مرکز رقابتپذیری و آمار فدرال امارات، درباره شاخصهای رقابتپذیری امارات و وضعیت آن در سطح جهانی سخنرانی کرد. دکتر راضیه الهاشمی مدیر اجرایی مرکز شتابدهندههای حکومتی، مدلهای اجرای سریع سیاستهای دولتی را معرفی نمود و هیثم الرائیس، معاون استراتژی دفتر نخستوزیر، درباره راهبردهای ایجاد آیندهای پایدار توضیحاتی ارائه کرد.
بلال اظهر کیانی در پایان تأکید کرد که در راستای چشمانداز نخستوزیر شهباز شریف، بهرهگیری از بهترین شیوههای جهانی در زمینه حکمرانی دیجیتال، ارتقای کارآمدی و افزایش رقابتپذیری، برای بهبود عملکرد بخش عمومی پاکستان اجتنابناپذیر است.
این سفر در ادامه توافقنامه همکاری (MoU) است که در تاریخ 16 ژوئن سال جاری میلادی میان وزارت امور کابینه امارات و وزارت برنامهریزی، توسعه و ابتکارات ویژه پاکستان امضا شد و بر تعهد مشترک دو کشور برای ارتقای نهادی و حکمرانی مشارکتی تأکید دارد.