خبر فوری

 
 
پاکستان در سال 2019، شاهد 307 عملیات تروریستی بود
کد خبر :597705088

04:43 1398/10/11


برچسب ها : آمریکا, بلوچستان, پاکستان, پنجاب, جیش العدل, خیبر پختون خوا, داعش, سند, طالبان, گروه تروریستی, هند,

مردم پاکستان در 12 ماه اخیر شاهد 370 عملیات تروریستی در مناطق مختلف این کشور بودند و بر اثر آن دستکم 518 نفر جان خود را از دست دادند.


اسلام آباد: به گزارش راز نیوز به نقل از ایرنا، مردم پاکستان در حالی آخرین روز از سال 2019 میلادی را پشت سر می گذارند که در 12 ماه اخیر شاهد 370 عملیات تروریستی در مناطق مختلف این کشور بودند و بر اثر آن دستکم 518 نفر جان خود را از دست دادند.

رسانه های پاکستان روز سه شنبه به نقل از گزارش جدید سالانه موسسه پژوهش و مطالعات امنیتی از اندیشکده های معتبر این کشور موسوم به (CRSS) نوشتند: ایالت بلوچستان در جنوب غرب پاکستان شاهد بیشترین خشونت ها و اقدامات خرابکارانه از سوی عناصر تروریستی و شورشیان جدایی طلب بود.

در این گزارش با اشاره به کاهش تلفات ناشی از اقدامات تروریستی در سال 2019 میلادی در مقایسه با سال گذشته آمده است: 9 فقره عملیات انتحاری نیز در طول سال 2019 در مناطق مختلف پاکستان با 56 کشته رخ داد در حالی که سال 2018 تعداد 26 حمله انتحاری انجام شد که 295 نفر کشته برجای گذاشت.

اندیشکده پژوهش و مطالعات امنیتی پاکستان گزارش داد: غیرنظامیان بیشترین آسیب دیدگان عملیات تروریستی بودند در عین حال میزان تلفات غیرنظامیان در سال 2019 با کاهش 36 درصدی و تلفات نیروهای امنیتی و مقامات دولتی نیز با 19 درصد کاهش همراه بوده است.

پاکستان در سال 2019 شاهد تهاجم پهپادهای مسلح آمریکا نبود در حالی که سازمان سیا از سال 2004 به بهانه هدف قرار دادن عناصر تروریستی بارها خاک پاکستان را هدف حمله قرار داد موضوعی که اسلام آباد همواره این عملیات را ضمن محکومیت، نقض حاکمیت خود تلقی کرده است.

پاکستان در مقایسه با سال 2018 که چهار مرتبه از جانب پرنده های بدون سرنشین آمریکا مورد حمله قرار گرفت، در سال 2019 شاهد هیچ عملیات هوایی سازمان سیا نبود.

گروه های تروریستی شامل داعش و تحریک طالبان در طول سال گذشته میلادی مسئولیت 12 فقره از عملیات های انتحاری، حمله مسلحانه و انفجار را برعهده گرفتند.

این اندیشکده پاکستانی یکی از دلایل کاهش فعالیت های ستیزه جویی و اقدامات خرابکارانه عناصر تروریستی را تشدید برخورد قضایی و امنیتی با سازمان های ممنوعه و مجازات عناصر عنوان کرد.

در این گزارش آمده است: در سال 2019، تعداد 141 تروریست و عناصر وابسته به گروه های ممنوعه بازداشت شدند که شامل 32 تروریست از تحریک طالبان، 11 نفر از اعضای گروه افراطی و ضدشیعه لشکر جهنگوی، 3 تروریست وابسته به القاعده شاخه شبه قاره، چهار تروریست داعش و هفت نفر از عناصر وابسته به شورشیان بلوچ هستند.

علاوه بر این 24 نفر از شبه نظامیان وابسته به گروه جیش محمد، دو نفر از گروه جماعت الدعوه و ده ها نفر در ارتباط با جرایم خشونت و ستیزه جویی نیز از سوی نهادهای مجری قانون و امنیت پاکستان  نیز بازداشت شدند.

مرکز ملی مبارزه با تروریسم پاکستان پیشتر، شهر اسلام‌آباد پایتخت این کشور را امنترین و ایالت بلوچستان را پرمخاطره ترین مناطق پاکستان از لحاظ رخدادهای تروریستی در سال 2018 میلادی اعلام کرده بود.

ایالت بلوچستان در جنوب غرب پاکستان سال ها از خشونت و تروریسم رنج می برد. طی ماه های اخیر، این استان با تعدادی از چالش های امنیتی مواجه بوده است و نیروهای امنیتی در این ایالت به طور مستمر در انفجارهای جاده ای و حملات انتحاری هدف قرار گرفته اند.

فرمانده پلیس این ایالت پیشتر گزارش داد: 911 نفر از نیروهای پلیس در حمله های تروریستی  در مدت 10 سال گذشته در ایالت بلوچستان جان خود را از دست دادند.

ارسال نظر

 
1