خبر فوری

 
سردار سلیمانی خطاب به ترامپ: حساب شما با من و سپاه قدس است/ یادتان هست برای حفظ جان سربازانتان از ما خواهش کردید
کد خبر :1414643192

21:48 1397/05/04


سردار سلیمانی خطاب به ترامپ: حساب شما با من و سپاه قدس است/ یادتان هست برای حفظ جان سربازانتان از ما خواهش کردید


 

سردار سلیمانی خطاب به ترامپ:

حساب شما با من و سپاه قدس است/ یادتان هست برای حفظ جان سربازانتان از ما خواهش کردید

 

فرمانده نیروی قدس سپاه با اشاره به سخنان سخيف ترامپ عليه ايران گفت: از آن چه فكر كنيد به شما نزديكتريم، يادتان باشد طرف حساب شما من هستم و نيروی سپاه قدس نه تمام نيروهاي مسلح، شما كه می دانيد توان ايران در جنگ نامتقارن چقدر است؟

 

به گزارش راز نیوز به  نقل از خبرگزاری فارس از همدان، سردار قاسم سلیمانی در یادواره عملیات رمضان در همدان با بیان اینکه هر چه داریم از شهداست، اظهار کرد: باید دعا کنیم که عاقبت خیر شویم.

وی با بیان اینکه خدای متعال به ما فرصتی داده که از دین اسلام دفاع کنیم، این مهم را ناشی از رهبری‌های امام خمینی و امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) عنوان کرد.

فرمانده سپاه قدس با اشاره به سخنان ارزشمند رئیس جمهور علیه آمریکا گفت: رئیس جمهور عزیز و ارزشمند ما کلمات دقیقی که از قلب و وجدان ملت ایران بود را بر زبان جاری کرد.

وی ادامه داد: من می‌دانم در کشور کسانی هستند که به نوعی تحرک می‌کند تا این بیانات را ضعیف کنند و علیه آن گفتاری داشته باشد که این روش غلط است.

سردار سلیمانی با بیان اینکه این بیانات رئیس جمهور در مقابل ادبیات روانی دشمن، انسجام و شجاعت و وحدت می دهد و جامعه ما را شجاع می‌کند، تأکید کرد: باید ببینیم امام خمینی(ره)‌ با جامعه شاه‌زده چگونهعمل کرد؟ ایشان اصل القایی و تربیت القایی را جدی گرفت که تأثیرات تربیتی بسیاری داشت.

وی با بیان اینکه بیانات شجاعانه و قابل افتخار رئیس جمهور بسیار اثرگذار بود و هر کس بخواهد این روش و بیان را تضعیف کند خائن است؛ افزود: رئیس جمهور آمریکا در جواب رئیس جمهور عزیزمان مطالب سخیفی را در توئیت خود بیان کرده است که در شأن رئیس جمهور کشور بزرگ اسلام نیست جواب این سخنان بی‌ارزش را بدهد.

فرمانده سپاه قدس با اشاره به اینکه من به عنوان سرباز ملت جواب  ترامپ را می‌دهم؛ گفت: آقای ترامپ! تو به چه جرأتی ما را تهدید می‌کنی؟ 

وی با بیان اینکه رئیس جمهور آمریکا با دنیا و کشورهای دیگر با ادبیات کسی که اداره‌کننده کاباره است، حرف می‌زند که جای تأسف دارد، تأکید کرد: به رغم اینکه یک سال از رئیس‌جمهوری ترامپ می‌گذرد هنوز ادبیات او قمارخانه و کاباره‌ای است؛ وقتی با کشورهای اروپایی، چین، روسیه، کره و جهان حرف می‌زند، این احساس به انسان دست می‌دهد که یک قمارباز حرف می‌زند و این یعنی شان یک ملت را شکستن.

سردار سلیمانی با اشاره به سخنان بی‌پایه و اساس ترامپ مبنی بر اینکه علیه ایران کاری‌ می‌کنم که سابقه نداشته باشد، خطاب به او اظهار کرد: تو که سابقه قبل را نداری و به دلیل اینکه فکرت مشغول چیزهای دیگری است فکرت به سوال پرسیدن هم نمی‌رود، حداقل از سازمان‌های اطلاعاتی و امنیتی آمریکا بپرس که قبل از تو هم هیچ کسی نتوانسته علیه ایران کاری انجام دهد.

وی در ادامه به ترامپ گفت: اول بپرس تا حرف‌های نادانسته بر زبان جاری نکنی؛ شما در این 20 سال چه می‌توانستید علیه ایران انجام دهید که نکردید؟ اما پیروزی از آن ملت ایران بود.

فرمانده سپاه قدس ادامه داد: آمریکا وقتی با 110 هزار سرباز، هزاران دستگاه تانک و نفربر، امکانات نظامی، صدها فروند هواپیمای جنگ و هلیکوپترهای پیشرفته به طالبان به عنوان یک سازمان کم‌بنیه و با امکانات کم حمله کرد نتوانست کاری از پیش ببرد، این کشور عروسی‌ها را تبدیل به عزا کرد و روستاها و شهرهای بسیاری را با خاک یکسان کرد اما در افغانستان هم شکست خورد.

 

وی خطاب به ترامپ گفت: بیش از 60 درصد از کشته‌های شما مردان عادی بودند، 17 سال با 110 هزار نیرو، دنیا را بسیج کردید اما چه غلطی کردید؟ کشور افغانستان یک کشور فقیر بود در این کشور چه غلطی کردید که امروز برای ما خط و نشان می‌کشید؟

سردار سلیمانی گفت: مگر نه این است که امروز پیش طالبان التماس می‌کنید برای صلح و گفت‌وگو؟ غیر از این است که شما کشور پاکستان و دولت افغانستان را برای مذاکرات صلح تحت فشار قرار دادید؟ غیر از این است که این سازمان تمام آن کشور نبود؟ مقابل آن چه کار توانستید بکنید که برای ما خط و نشان می‌کشید؟

وی  اظهار کرد: شما با 160 هزار سرباز و چند برابر آن چه که در افغانستان استفاده کردید، مغرورانه به عراق حمله کردید اما چه اتفاقی افتاد؟ از فرمانده وقت خودتان بپرسید که چه کسی را به نزد من فرستاد و گفت آیا می‌شود به ما مهلت دهید، از نفوذتان استفاده کنید تا سربازان ما این چند ماه مورد حمله مجاهدان عراق قرار نگیرند تا از این کشور خارج شویم؟ یادتان رفته در در درون تانک‌ها برای سربازانتان پوشک بزرگسالان مهیا می‌کردید؟ آن وقت امروز کشور بزرگ ایران را تهدید می‌کنید؟ با چه پیشینه‌ای تهدید می‌کنید؟

فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه آمریکا وحشتناک‌ترین جنایاتی که در قرون وسطی انجام می‌شد را در عراق و افغانستان انجام داد، تصریح کرد: حادثه زندان ابوغریب علی‌الابد ننگ شماست.

وی گفت: در جنگ 33 روزه پشت رژیم صهیونیستی که کشوری قلابی است و مثل یک وزنه آویزان شماست و شما را در منطقه غرق کرده است، ایستادید و در غزه جنایات مختلفی انجام دادید، اما چه غلطی توانستید بکنید؟ غیر از این است که همه شروط حزب‌الله در جنگ 33 روزه و همه شروط حماس، جهاد و گروه‌های دیگر فلسطینی را پذیرفتید؟

 

آقای ترامپ قمارباز! به شما می‌گویم بدان در آن جایی که فکر نمی‌کنید ما در نزدیک شما هستیم

سردار سلیمانی ادامه داد: شما یک جنگ با پشتوانه 2 هزار میلیارد دلاری را در یمن به نتیجه نرساندید؟ یک سازمان در یمن در مقابل شماست ولی در مقابل پیشرفته‌ترین امکانات جنگی شما پیروز شده است، در این چهار سال چه چیزی را به دست آوردید؟ دریای سرخ که یک دریای امن بود را ناامن کردید، ریاض و عربستان که صد سال بود یک خمپاره در آن شلیک نشده بود امروز زیر آتش قرار دادید؟ امروز برای ما خط و نشان می‌کشید؟

وی با بیان اینکه لازم نیست نیروهای مسلح ایران وارد شوند، من خودم و نیروی قدس سپاه حریف شماست، گفت: بدانید هیچ شبی نیست که ما به فکر نابودی شما نخوابیم و به آن فکر نکنیم.

فرمانده سپاه قدس در ادامه خطاب به ترامپ گفت: آقای ترامپ قمارباز! به شما می‌گویم بدان در آن جایی که فکر نمی‌کنید ما در نزدیک شما هستیم؛ ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم، بهتر است بپرسی، ما حوادث سختی را پشت سر گذاشتیم.

وی در ادامه خطاب به ترامپ با بیان اینکه «بیا؛ ما منتظریم، ما مرد این میدانیم برای شما» گفت: شما می‌دانید این جنگ یعنی نابودی همه امکانات شما؛ این جنگ را شاید شما شروع کنید اما پایان آن را ما ترسیم می‌کنیم.

سردار سلیمانی با بیان اینکه ترامپ! نباید ملت ما را تهدید کنی، و نباید به رئیس جمهور ما اهانت کنی، گفت: باید بدانی که چه می‌گویی، از پیشینیان خود بپرس و از تجربیات آنها بهره بگیر.

 

وی با اشاره به وجود موسسات مطالعاتی فراوانی در آمریکا که حتماً به او گوشزد می‌کند، اظهار کرد: ما را تهدید به کشتن نکنید، ما تشنه شهادتیم و از بین بردن استکبار.

فرمانده سپاه قدس گفت: قبلا آمریکا یک ابهتی داشت، ناوگانش حرکت می‌کرد ملتی فرو می‌ریخت، امروز به منافقین که در زباله‌دان تاریخ ایران جای گرفته‌اند، دل بسته‌اید؟ به یک زن ولگرد دل‌بسته‌اید و شبکه به شبکه می‌چرخانید، آیا امیدتان به این است؟ این همه توان شماست؟ شما که از قدرت ما در منطقه و توانمان در جنگ نامتقارن خبر دارید

ی در ادامه با اشاره به اینکه ایران اسلامی تجریبات بسیار مقدسی از هشت سال دفاع مقدس دارد، گفت:  امروز جامعه ما به دلیل دستاوردهای ارزشمندی که داریم با تهاجمات گسترد‌ه‌ای از سوی دشمن مواجه است.

سردار سلیمانی با بیان اینکه تحریم در همه دوره‌ها بوده اما ما سربلند از آن خارج شده‌ایم؛ گریزی به تحریم ایران در جنگ هشت ساله زد و تأکید کرد: ما در این دوران در برابر کشورهایی که مظهر نمایش زرادخانه‌های جهان بودند ایستادیم در صورتی که خود برای خرید یک موتور معمولی تحریم بودیم.

وی اظهار کرد: ما در یک جبهه محروم بر آن زرداخانه جهانی که از ناجوانمردانه‌ترین و بدترین شیوه‌های جنگی بهره می‌برد پیروز شدیم.

فرمانده سپاه قدس با اشاره به سکوت دنیا در برابر جنایتی که علیه ایران می‌شد، گفت: آنها بدترین سمومی که در کشورهای اروپایی وجود داشت را در جبهه‌های ما آزمایش کردند و جنایات بزرگی را خلق کردند اما ایران اسلامی در برابر این جنگ نابرابر پیروز شد؛ قهرمانانه دشمن را شکست داد و هزاران اسیر گرفت.

وی اظهار کرد: برای اینکه دشمن را تنبیه کنیم تا دوباره فکر تجاوز به خاک کشور به سرش نزند، او را وادار به پذیرش قطعنامه‌های مختلفی کردیم، آن هم دشمنی که مغرورانه نمی خواست این قطعنامه‌ها را بپذیرد و دنبال تجزیه ایران بود.

سردار سلیمانی گفت: در شرایط امروز نیز ایران اسلامی با انواع و اقسام تحریم‌ها درگیر یک جنگ نابرابر است؛ بنابراین باید با استفاده از تجربیات هشت سال دفاع مقدس در برابر این شرایط نابرابر نیز بایستیم.

وی تأکید کرد: حتی کسانی که دیدگاه‌های سیاسی نیمه‌لیبرالی یا لیبرالی دارد قبول دارند مذاکره با دشمن نتیجه‌ای جز تسلیم ندارد؛ امروز این مهم در حال تبدیل به وحدت جامعه است که تنها راه ما در مقاومت و ایستادگی است.

 

فرمانده سپاه قدس در ادامه مهمترین موضوع را مدیریت در جامعه دانست و با اشاره به اینکه بنده قصد طعنه زدن ندارم، اظهار کرد: این دولت و تمام دولت‌ها خدمتگزارند و هر دولتی به میزانی کشور را جلو برده است؛ اما اگر نکاتی مورد توجه دولت‌ها قرار بگیرد تاثیرات شگرفی خواهد داشت.

وی ادامه داد: ممکن است در مدیریت نتوانیم معجزه کنیم اما می‌توانیم رضایتمندی، عدالت‌محوری، همزیستی، اخوت و مثل هم بودن را ایجاد کنیم.

سردار سلیمانی با بیان اینکه باید دید چرا در دفاع مقدس فرماندهان شهید ما در قله بودند؛ گفت: باید دید چرا این قدر دامنه‌های این قله‌ها پر از معنویت شده و میلیون‌ها نفر به راهیان نور می روند و جای پای آنها را می‌بوسند؛ زیرا اینها همه از تدین و عرفان حقیقی آنها ناشی می‌شد.

وی در ادامه با اشاره به اینکه مدیر یک قله برافراشته است و تقش آن از یک منبر هم بالاتر است، اظهار کرد: اینکه جامعه به سمت صلاح یا غیر صلاح حرکت کند به مدیر آن مربوط است و این مدیر از سطح خرد آن گرفته تا کلان تأثیرگذار است.

فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه این‌ مدیران دامنه‌ها را متأثر می‌کند و دینداری و امانتداری آنها بر جامعه اثر دارد، تصریح کرد: حلقه اتصال مدیران و مردم در محبت و خدمت به مردم است نه حزب‌بازی و درگیر گروه سیاسی شدن.

وی اظهار کرد: اگر مدیری با چنینی رویکردی وارد کار شود، خودبین نمی‌شود و خدابین و خادم مردم خواهد شد، امام خمینی(ره) می‌فرمودند «من خادم مردم هستم» و انتظار ایشان از مدیران جامعه اسلامی نیز همین بود.

سردار سلیمانی با این مثال که اگر در خانواده‌ای همه فقیر باشند فرزندان از پدر در مقاومت و ایستادگی تبعیت می‌کنند، گفت: اینکه پدر خانواده کاسه‌ای پر از غذا داشته باشد و بچه‌ها گرسنه باشند، آن وقت حرفش هم راه به جایی نمی‌برد.

وی مدیران را رهبران یک جامعه قلمداد کرد و اظهار کرد: مدیران یک استان از فرماندار گرفته تا فرمانده سپاه و استاندار و فرمانده نیروی انتظامی و...، جزو اشخاص عادی نیستند و رفتار و گفتار آنها بر جامعه اثرگذار است؛ بنابراین باید مدیریت آنها نیز مانند دوران دفاع مقدس باشد

فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه اگر معنویت در جامعه رونق یابد شاهد گفتمان دوران دفاع مقدس خواهیم بود، اظهار کرد: اگر مدیر یک جامعه‌ای فاقد معنویت باشد آیا می‌توان انتظار داشته باشد آن جامعه دارای معنویت باشد؟

وی تأکید کرد: رهبر یک جامعه فقط رهبر در رده بالای آن نیست و همه سطوح مدیریتی در کشور به نوعی نقش رهبری دارند، اگر می خواهیم یک جامعه مقاوم داشته باشیم مدیران باید متناسب با این جامعه باشند.

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه ارزش و اهمیت مسئولیت قدری خدشه‌دار شده است، اظهار کرد: من به عنوان فرمانده نیروی قدس در کنار ولی فقیه در جایگاه مالک اشتر نشسته‌ام البته مالک اشتر نیستم اما در جایگاه او هستم و باید مراقب اعمال و رفتار خود باشم.

وی با اشاره به اینکه در امر گزینش مدیران شاهد برخی ظلم‌ها در جامعه هستیم، افزود: سراغ ندارید در دوران دفاع مقدس برای گزینش افراد سوالی از چپی یا راستی و اصلاح‌طلب یا اصولگرا بودن شخص شده باشد، در دفاع مقدس به لیاقت‌ها، قابلیت‌ها و تطبیق فرد یا مسئولیت ها نگاه می‌کردند نه خط و جناح سیاسی او.

فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه عدم وجه به این موضوع فسادآور است، اظهار کرد: اساس گودال فساد این است که در انتخاب مدیران به نگاه جناحی و حزبی توجه شود، زیرا در آن صورت اگر به مدیری اعتراض شود او برای خود پوشش و منطقه امنی می‌سازد و برخورد با خود را برخورد با جناح، شخصیت و یک گروه نسبت می‌دهد.

وی در ادامه گریزی هم به مدیرانی زد که فقط مدرک دارند اما نمی‌توانند درست کار کنند، گفت: داشتن مدرک موضوع مهمی است اما مدرکی ارزشمند است که قابل تطبیق با عمل باشد.

سردار سلیمانی با اشاره به اینکه مدیر باید در بحران‌ها مبتکر باشد، تأکید کرد: امام خمینی(ره) در شدیدترین بحران‌ها بزرگترین پیروزی‌ها را برای کشور رقم زد، امروز رهبری ما که در قله اطمینان نشسته است، غیر از توکل به خدا در دل بحران‌ها و سختی‌ها از فرصت‌ها استفاده کرده است.

وی تأکید کرد: امام خمینی(ره)‌ از دل ناامیدی انقلاب را پیروز کرد، اگر فرمانده‌ای در بحران بترسد و فرار کند معنایی جز فروپاشی لشکر و شکست ندارد.

فرمانده سپاه قدس با اشاره به اینکه مدیران باید خلاق باشند نه اینکه فقط به فکر تزریق بودجه باشد و اگر نشد نتواند کاری از پیش ببرد، اظهار کرد: این حرف‌های من مربوط به یک دوره نیست و اصولگرا و اصلاح‌طلب هم ندارد هر دو گروه به نوعی مقصرند.

وی ادامه داد: اینکه بنشینیم و بگوییم تا وقتی پولی بیاید من مدیرم و اگر نیاید نمی توانم کاری انجام دهم، درست نیست و باید این شیوه تغییر کند.

سردار سلیمانی با بیان اینکه مدیر باید خلاق باشد و از دل بحران خلاقیت ایجاد کند، اظهار کرد: مدیر باید بحران را دور بزند و آن را به ضد بحران تبدیل کند که در دوره انقلاب این اتفاق افتاد.

وی با بیان اینکه در دوران دفاع مقدس سیلوهای ما برای سه روز گندم داشت و نفت را با 10 دلار می‌فروختیم، اما در بدترین شرایط کارها را پیش بردیم، اظهار کرد: باید دید وحدت یک جامعه چطور حاصل می‌شود؟ برای ما اصول مهم است اما حزب و جناح فرع است.

فرمانده سپاه قدس اصل را در وجود ولی فقیه، نظام جمهوری اسلامی و اصل دین دانست و اظهار کرد: اگر این سه اصل به خطر افتاد باید با جان و خون خود وارد شویم و دفاع کنیم که همین کار را هم خواهیم کرد.

سردار سلیمانی با بیان اینکه احزاب و جریانات اصل نیستند و باید به اصول توجه کنیم، تأکید کرد: باید جامعه را در همه سطوح به اصول مجهز کنیم؛ ضمن اینکه اصول طول و عرض گسترده‌ای ندارد و چند مورد اساسی است که در بالا عنوان کردم.

وی با اشاره به اینکه ولی فقیه برای ما قرآن ناطق است و با جان و دل از حریم آن حمایت می‌کنیم؛ اظهار کرد: اصل موجودیت نظام مقدس جمهوری اسلامی است که صدها سال در دوران کتاب‌ها گفته شده بود و امام(ره)‌با شجاعت آن را بیرون آورد و عملیاتی کرد؛ کاری که قبلاً نه سنی توانست نه شیعه.

فرمانده سپاه قدس با اشاره به فرموده امام راحل مبنی بر اینکه حفظ این نظام از نماز واجب‌تر است، دلیل این سخن را اجرای مناسک دینی در ذیل موجودیت این نظام عنوان کرد و گفت: یکی دیگر از ارزش‌ها و اصول این نظام قانون اساسی این کشور است.

وی با بیان اینکه تعلق مدیران جامعه اسلامی باید به این اصول بالاتر و قوی‌تر باشد، اظهار کرد: آنها باید نسبت به این اصول متعصب‌تر، فداکارتر و مدافع‌تر باشند؛ در غیر این صورت جامعه تحت امر خود را به ناکجاآباد خواهند برد.

سردار سلیمانی تأکید کرد: هر چه مقصد را عالی‌تر کنیم انسجام بیشتر می‌شود، ضمن اینکه در مقاصد عالی قلب‌های مردم به آن سمت حرکت می‌کند و اتحاد افزون می‌شود.

وی با اشاره به اینکه در کشور وزرا و مدیران مخلصی در سطوح گوناگون وجود دارد که باید از توان آنها استفاده شود، خواستار توجه به این مهم شد.

فرمانده سپاه قدس در بخش دیگری از سخنانش همدان را شهر دین و دیانت عنوان کرد و با بیان اینکه این شهر عنوان دارالمومنین، دارالعباد و دارالمجاهدین دارد، یادی از شهدای بزرگ این شهر، علما و فلاسفه و حکیمان این شهر کرد.

وی با بیان اینکه همه شهدا شاخص هستند، در ادامه گفت: اینجا سرزمین سرداران شهید همدانی است که شهید زنده دیروز بود و شهید زنده امروز شد.

سردار سلیمانی از نقش ارزنده شهید همدانی در شهیدپروری سخن به میان آورد و اظهار داشت: ایشان حالتشهید ماندن را در وجود خود حفظ کرد، با ذکاوت راه دین را در پیش گرفت؛ ابوالفضل راه اسلام شد و در نهایت چه زیبا و پرافتخار مسیر را به اتمام رساند.

وی با اشاره به نقش سرداران بزرگ همدان همچون شهید حاج بابایی و شهید مظاهری در عملیات رمضان افزود: این شهدای والامقام در فضای گرم و سخت جنگ ورود کردند و در این مسیر جانفشانی‌ها کردند.

فرمانده سپاه قدس با اشاره به مجاهدت شهید بهمنی از ایثار شهید دوران برای گرفتن انتقام از دشمن سخن راند و گفت: وقتی ورزشگاه قدس همدان که مملو از نمازگزار بود، توسط رژیم بعثی بمباران شد و صدها شهید و زخمی بر جای گذاشت، شهید دوران انتقام این جنایت را از صدام گرفت.

وی یادی از شهید خوش‌لفظ کرد و گفت: اینجا شهر شهیدی است که در بین شما بود و عطر او را استشمام کردید، دو یادگار از این بزرگمرد به جای مانده است، اول فرزندان او و  دوم نوشته ارزشمندی که اشک را بر چشمان امام خامنه‌ای(مدظله‌العالی) جاری ساخت.

سردار سلیمانی با بیان اینکه کتاب «وقتی مهتاب گم شد» شهید خوش‌لفظ بسیار زیباست که با خواندنش در اغلب اوقات برای او گریستم، اظهار کرد: او مردی بود که در حال احتضار به سمت شهادت، التماس می‌کرد که به سوریه برود تا شهید شود.

وی افزود: شهید خوش‌لفظ خیلی صادقانه؛ عارفانه و عامیانه بدون اینکه خود را برجسته کند، همه خاطرات زیبای خود را بیان کرد، «وقتی مهتاب گم شد» در مهتاب وجود او پدیدار بود که همه کشور ما را وادار به تعظیم او کرد، کسی که گفتار او منبر است.

فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه «وقتی مهتاب گم شد» یک بیان و نوشته خوب؛ به موقع و به جا داشت؛ اظهار کرد: اینکه امروز این کتاب به زبان‌های مختلف ترجمه و چاپ می‌شود یک افتخار است.

وی با اشاره به کتاب «من زنده‌ام»، این کتاب را نمادی از مقاومت زنان این مرز و بوم در مقابل دشمن در سخت‌ترین شرایط دانست و به وجود این همه ایثار و ایستادگی آفرین گفت.

سردار سلیمانی در ادامه با بیان اینکه «شهادت» به معنای از دست دادن نیست بلکه به معنای به دست آوردن است؛ اظهار کرد: شهادت به معنای خسارت و فلاکت یک تصور انحرافی است زیرا این موهبت الهی به معنای جاودانه و پاینده بودن است.

وی منشأ هر تحرکی از سوی انسان را در نوع تعلقات انسانی دانست و اظهار کرد: هر چه این تعلق متعالی‌تر باشد جریان، حرکت و بیقراری به سمت آن بیشتر می‌شود.

فرمانده سپاه قدس اظهار کرد: رسیدن به شهادت در زندگی شهدا یک عمل عارفه؛ عاشقانه و ملتمسانه بوده که دلیل آن هدفگذاری والایی است که برای رسیدن به آن تعلق خاطر مملو از محبت خدا می‌شود.

وی با بیان اینکه شهدا تعلقات متعالی داشتند و برای رسیدن به این مهم دلبستگی‌‌های دنیوی و حتی مثبت آن را کنار گذاشتند، تأکید کرد: آنها جاوید شدن و پاینده شدن را ترجیح دادند

بزرگترین و مهمترین موضوعی که از امام به یادگار مانده است، وصیت‌نامه ایشان است

سردار سلیمانی در ادامه با بیان اینکه وقتی مغلطه سیاسی می‌شود باید ثابت کرد که در خط امام(ره) هستیم، اظهار کرد: بزرگترین و مهمترین موضوعی که از امام به یادگار مانده است، وصیت‌نامه ایشان است.

وی اظهار کرد: ما مدعی هستیم عاشق امام علی(ع) و مسلمان علوی هستیم اما درک عمیقی از وصیت‌نامه ایشان نداریم که در عصر امروز هم نسبت به امام(ره) همین وضعیت مشاهده می‌شود.

فرمانده سپاه قدس ادامه داد:‌ انسان تا وقتی در نزدیکی انسان‌های بزرگ هستند نسبت به آنها درک واقعی ندارند؛ اما وقتی زمان می‌گذرد غیبی بودن کلام و متعالی بودن آنها بیشتر احساس می‌شود که امام خمینی(ره) نیز این گونه بود.

وی با اشاره به کلام رهبری مبنی بر اینکه شهدا از نفوس مطمئنه‌ای هستند، اظهار کرد: ما دنبال چه می‌گردیم در صورتی که اینها صاحبان واقعی کرامت و معجزه هستند.

سردار سلیمانی خطاب به پدران و مادران شهدا مبنی بر اینکه بدانید شما چیزی از دست ندادید بلکه به دست آوردید، افزود: بندگی خالصانه و عبودیت منجر به شهادت می‌شود.

وی انتخاب اختیاری مرگ و جان دادن در مسیر خدا را یک توفیق بزرگ دانست و ادامه داد: وقتی انسان چیزی را از دست می‌دهد و یا برای رسیدن به موضوع ارزشمندی تلاش می‌کند اما قدرت رسیدن به آن را ندارد احساس مغمومیت می‌کند؛ این احساس در جایگاه منفی آن مساوی است با شکست و افسردگی اما در مسیر تلاش برای رسیدن به خداوند، پیروزی‌آور است.

فرمانده سپاه قدس با بیان اینکه شهادت در هر دوره ای با دوره از متفاوت است، اظهار کرد: امروز و در شرایطی که هجمه دشمنان متوجه اسلام است شهادت در این زمان مهمتر از شهادت در 300 و 400 سال قبل است.

وی با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری خطاب به خانواده شهدای مدافع حرم مبنی بر اینکه چشم امید من به شهدای شماست، اظهار کرد: رهبری در جای دیگری فرمودند «شهادت عظیم، ارجمند و ارزشمند است اما در برهه‌های مختلف ارزش آن بیشتر می‌شود».

سردار سلیمانی ادامه داد: اگر در صدر اسلام کسانی شهید نمی‌شدند نهال نوپای اسلام از بن کنده می‌شد؛ اگر امام حسین(ع) و یاران وفادارش به شهادت نمی‌رسیدند میراث پیامبر گرامی اسلام و اسلام ناب محمدی از دست می‌رفت.

وی با بیان اینکه خیلی‌ها به من می‌گویند دعا کنید شهید شوم و یا می‌خواهند که به سوریه اعزام شوند، خطاب به دارندگان این حس گفت: دعا کنید خدا این حال را در شما حفظ کند، در آن صورت مرگ شما هم نوعی شهادت است.

 

ارسال نظر

 
1