خبر فوری

 
 
دیدار وزرای امور خارجه پاکستان و مجارستان در ساختمان وزارت امور خارجه پاکستان
کد خبر :1706771644

14:48 1400/02/10


برچسب ها : اقتصاد, پاکستان و مجارستان, تجارت, سرمایه گذاری, شاه محمود قریشی, وزیر امور خارجه پاکستان, وزیر امور خارجه مجارستان,

شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان با پیتر سیارتو وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان دیدار کرد. طی این دیدار اموری چون: کشاورزی، غذا، اقلیم، منابع آبی، مهندسی، آموزش حرفه ای و برنامه ریزی شهری و امور مورد علاقه دوجانبه مورد رایزنی قرار گرفتند و همچنین برای افزایش همکاری های دوطرفه در این بخش ها توافق صورت گرفت.


اسلام آباد: به گزارش راز نیوز| شاه محمود قریشی وزیر امور خارجه پاکستان با پیتر سیارتو وزیر امور خارجه و تجارت مجارستان دیدار کرد. طی این دیدار اموری چون: کشاورزی، غذا، اقلیم، منابع آبی، مهندسی، آموزش حرفه ای و برنامه ریزی شهری و امور مورد علاقه دوجانبه مورد رایزنی قرار گرفتند و همچنین برای افزایش همکاری های دوطرفه در این بخش ها توافق صورت گرفت.

قریشی در این بین اظهار داشت: مجارستان از کشورهای مهم اروپا است و پاکستان، به روابط دوجانبه خود با مجارستان اهمیت ویژه ای می دهد. قریشی در ادامه همتای مجارستانی خود را از اقدامات نقض حقوق بشر در کشمیر توسط هند و خطرات پیش روی منطقه ای مطلع ساخت و گفت: پاکستان به همراه افغانستان، در منطقه نیز درحال تلاش برای احیای صلح وثبات است. با گشوده شدن پنجره تجارت بین پاکستان و مجارستان، ظرفیت زیادی برای افزایش حجم تجارت دوجانبه وجود دارد.

وزیر امور خارجه پاکستان افزود: دولت ما بر اقتصاد جغرافیایی متمرکز شده است، پاکستان مشتمل بر 220 میلیون نفر جمعیت و یک بازار نوظهور رو به رشدی است که ظرفیت زیادی برای سرمایه گذاری دارد. دولت ما علاوه بر تخفیف مالیاتی، تسهیلات دیگری نیز به سرمایه گذاران ارائه می دهد.

گفتنی است وزیر امور خارجه مجارستان در این بین تلاش های مصلحانه پاکستان برای برپایی صلح در افغانستان و منطقه را مورد ستایش قرار داد و از همتای پاکستانی خود بابت استقبال گرم تشکر کرد و پیشنهاد آغاز تلاش های مشترک به منظور تقویت بیشتر روابط تجاری، اقتصادی و سیاسی را داد.

 

گفتگوی وزیر امور خارجه پاکستان به همراه همتای مجارستانی خود با بازرگانان

 

شاه محمود قریشی وزیر خارجه پاکستان در این گفتگو با بیان اینکه موج سوم وبای کرونا کشنده تر است، اظهار داشت: دولت پاکستان، درحال تلاش برای مهار این وبا از طریق محدودیت های اجتماعی، قرنطینه های هوشمند و واکسیناسیون است.

وی ضمن آگاه سازی از اولویت های پاکستان، گفت: تحت رهبری عمران خان نخست وزیر پاکستان، اولویت های ژئوپلیتیکی ما به اولویت های جغرافیایی اقتصادی تبدیل شده اند. سیستم امنیت اقتصادی ما بر سه رکن صلح، مشارکت در توسعه و روابط استوار است. اهداف دیپلماسی اقتصادی ما شامل جریان های مالی افزایش سرمایه گذاری، حواله ها، گردشگری و تبادل فناوری است.

به دلیل اصلاحات اقتصادی مثبت دولت طی دو سال گذشته، رتبه بندی تسهیلات تجاری در پاکستان 39  درجه افزایش یافته است درحالیکه پاکستان در بین ده کشور جهان با فضای تجاری مطلوب در رتبه ششم قرار دارد. ما درحال ارائه تسهیلات بیشتر برای سرمایه گذاران خارجی هستیم. تحت پروژه راهداری اقتصادی پاکستان و چین، 9 منطقه ویژه اقتصادی در دست ساخت و مراحل مختلف هستند که سرمایه گذاران خارجی می توانند از این فرصت عالی بهره مند شوند. ما برای آسانی سرمایه گذاران خارجی و توریست ها، صدور روادید A را آغاز کرده ایم. ما همچنین بر روی اقتصاد دریایی نیز متمرکز شده ایم. دولت 2020 را اقتصاد دریایی نامگذاری کرد.

وزیر خارجه پاکستان در ادامه گفتگوی خود با بازرگانان مجارستانی، گفت: ما محصولات پاکستانی را درحال ثبت در رژیم مالکیت معنوی هستیم، این محصولات شامل برنج باسماتی ، نمک خوراکی، گلابی، کانو و غیره است. حضور این هیئت بازرگانی مجارستانی به عنوان گشوده شدن یک باب جدید در روابط اقتصادی و تجاری دو کشور خواهد بود. من امیدوارم همین طور به زودی یک هیئت تجاری پاکستانی نیز از مجارستان بازدید خواهد کرد. باتوجه به همکاری روبه رشد اوراسیا و رشد سریع، وابستگی متقابل، به ویژه مبادلات تجاری و فناوری، دو کشور در "موقعیت استراتژیک" کلیدی قرار دارند. طی چند دهه گذشته مجارستان در بخش های کشاورزی، صنعت محیط زیست، منابع توسعه شهری، مهندسی مکانیک و الکترونیک، آموزش عالی، بهداشت، فرهنگ، موسیقی و ورزش پیشرفت چشمگیری داشته است که تمامی این بخش ها از اولویت های دولت ما هستند. ما برای بهره مندی از تجربه مجارستان، می خواهیم از آن در زمینه جذب منابع آب و مشارکت در سطح متخصصان این زمینه ها استفاده کنیم. تفاهمنامه ما در زمینه مدیریت منابع آب فرصتی را برای تعامل "سطح متخصص" در این زمینه فراهم می کند.

قریشی در ادامه، "انرژی" را یک بخش مهم برای مشارکت اقتصادی عنوان کرد و افزود: ام او ال پاکستان از 1999 به عنوان شعبه ای از گروه ام او ال در پاکستان درحال تجارت است، امیدواریم MOL دایره تجاری خود را تا "انرژی تجدید پذیر" گسترش دهد. من با استفاده از این فرصت، از وزیر خارجه مجارستان می خواهم تا از تلاش های پاکستان برای معرفی محصولات برجسته پاکستان برنج، انبه، محصولات چرمی، ابزار جراحی، فوتبال و سایر تجهیزات ورزشی در مجارستان حمایت کند تا دوستان مجارستانی ما بتوانند از این محصولات استفاده کنند. امیدوارم درپی روابط دوجانبه جوامع تجار دو کشور، حجم تجاری پاکستان-مجارستان در سال آینده بیش از 100 میلیون دلار خواهد بود. من خوشحالم که امروز توافق نامه های تجاری بین شرکت های پاکستانی و مجارستانی در زمینه های لبنیات، دارو سازی و امنیت سایبری درحال امضاء است.

ارسال نظر

 
1