خبر فوری

 
 
اختلافات و دو دستگی در حزب جمعیت علمای اسلام (ف) پاکستان
کد خبر :1788825185

16:42 1399/10/07


برچسب ها : (حزب جمعیت علمای اسلام (ف, پاکستان, جنبش دموکراتیک پاکستان, معاون رهبر JUI, مقامات سیاسی, مولانا شجاع الحق, مولانا عبدالقادر لونی, مولانا عصمت الله, مولانا فضل الرحمن, مولانا محمد خان شیرانی,

مولانا فضل الرحمن رهبر حزب جمعیت علمای اسلام (ف) پاکستان به دلیل اختلافات با چند مقام سیاسی این حزب آن ها را از سمت خود عزل کرد.


 

اسلام آباد: به گزارش راز نیوز | مولانا فضل الرحمن رهبر حزب جمعیت علمای اسلام (ف) پاکستان به دلیل اختلافات با چند مقام سیاسی این حزب آن ها را از سمت خود عزل کرده و مجازات سختی برای جلوگیری از ارتباط دیگر اعضای این حزب با این مقامات عزل شده وضع کرده است. مولانا محمد خان شیرانی، حافظ حسین احمد، مولانا گل نصیب و مولانا شجاع الملک مقامات عزل شده این حزب می باشند.
این مقامات عزل شده به رهبری مولانا شیرانی به طور آشکار درحال انتقاد از اقدامات مولانا فضل الرحمن هستند و قرار است هفته آینده یک اجلاس برگزار کنند. برخی منابع گفته اند که قرار است این مقامات گروه جدیدی از این حزب را تشکیل دهند و اقدامات بعدی خود را در یک کنفرانس مطبوعاتی پس از اجلاس اعلام کنند.
لازم به ذکر است که این 4 مقام سیاسی طبق تصمیم کمیته انضباطی حزب جمعیت علمای اسلام (ف) دوروز پیش از حزب اخراج شدند.
مولانا شیرانی 32 سال رئیس این حزب در بلوچستان بود و حافظ حسین احمد سخنگوی سابق این حزب نیز اهل بلوچستان است و دو مقام دیگر اهل خیبر پختئن خوا هستند.
مولانا شجاع الحق با غیر قانونی خواندن این اقدام مولانا فضل الرحمن گفت: مولانا فضل الرحمن از روحانیون ارشد و رهبران حزب علیه نهاد های دولتی استفاده می کرد تا خود را از پرونده های فساد مالی سازمان بازرسی پاکستان نجات دهد.
وی افزود: اگر مولانا فضل الرحمن بی گناه است باید در پرونده های فساد مالی خود را از اتهامات مبری کند. وی به اعضای حزب گفته است پس از صدور اعلامیه توسط این سازمان تحصن کنند.
حافظ حسین احمد گفت: نواز شریف به دلیل ادعاهایش علیه رهبران ارتش برکنار شد و این در حالی بود که این ادعاها مطابق با خط مشی حزب نبود. وی همچنین جنبش دموکراتیک پاکستان PDM را یک اتحاد غیر طبیعی خواند.
همچنین مولانا عبدالقادر لونی معاون رهبر JUI گروه جداشده از این حزب به نام JUI در سال 2007 با انتقاد از مولانا فضل الرحمن و مولانا شیرانی اعلام کرد: این مقامات عزل شده با گروه ما در ارتباط بودند.
وی در ادامه گفت: مولانا فضل الرحمان درگیر سیاست وراثتی بود زیرا پسرش را به عنوان رهبر پارلمانی JUI-F و برادرش را به عنوان سناتور منصوب کرد. فضل الرحمن مقام سیاسی جاه طلبی است که تمام تلاش خود را برای به قدرت رسیدن انجام می دهد و در حال حاضر برای رسیدن به آشتی ملی NRO، برای خود و دیگران نقش وکیل را ایفا می کند.
حکومت تحریک انصاف پاکستان باید دوره حکومتش را کامل کند. جنبش دموکراتیک پاکستان PDM بر اساس طرحی خیالی علیه کشور در حال فعالیت است اما رهبران آن برای محافظت از منافع خود تقسیم شده اند.
لازم به ذکر است که ایدئولوژی JUI در سال 2007 زمانی شکل گرفت که اختلافاتی بین مولانا فضل الرحمن و مولانا عصمت الله در مورد موضوعات مختلف سیاسی بوجود آمد.
با این حال در فوریه 2016 مولانا فضل الرحمن مولانا عصمت الله را متقاعد کرد که مجددا به حزب بپیوندد و درنتیجه دو جناح از لحاظ ایدئولوژیکی متحد شدند. با این حال گروه به رهبری مولانا عبدالقادر لونی با ادغام مخالفت کرد و JUI-F مخالفت دائمی خود را با این سیاست ها اعلام کرد.

ارسال نظر

 
1